Projekts Nr. 2.14.8.-1/P/K3/42 "Web2print"

05-02-24 15:17:13

SIA “AMATI projekts” ir noslēdzis EEZ grantu konkursa "Atbalsts biznesa ideju īstenošanai Latgalē" projektu Nr. 2.14.8.-1/P/K3/42 "Web2print", īstenošanas periods marts – decembris 2023.

Projekta mērķis bija izveidot efektīvu un modernu "Web2print" sistēmu, lai uzņēmums varētu uzlabot savu drukas pakalpojumu sniegumu, padarot to pieejamu klientiem tiešsaistē.

Saskaņā ar projekta plānu un mērķiem, ieguldītās līdzekļu summas tika efektīvi izmantotas. Projekta attiecināmās izmaksas sasniedza 26666,67 EUR, no kuriem ievērojams finansiālais atbalsts, proti, 20000 EUR, tika piešķirts no Programmas "Atbalsts biznesa ideju īstenošanai Latgalē" . Šī finansējuma iegūšana bija būtisks solis uz priekšu, ļaujot uzņēmumam realizēt savu viziju un veikt nepieciešamās investīcijas.

Projekta ietvaros tika iegādāts moderns dators, nepieciešamais programmatūras nodrošinājums (DRUK) un digitālās drukas iekārta. Šīs jaunās tehnoloģijas ļauj uzņēmumam piedāvāt klientiem ātru, kvalitatīvu un personalizētu drukas pakalpojumu.

Viena no būtiskākajām sekām, kas radušās šī projekta rezultātā, ir jauna darba vieta, kas tika izveidota, lai apkalpotu jaunās tehnoloģijas. Tas ne tikai veicina uzņēmuma izaugsmi, bet arī piedāvā iespējas vietējiem iedzīvotājiem iesaistīties modernajā darba tirgū.

Projektu atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija, izmantojot EEZ Grantus.